Last Day of 2010

Today is a last day of 2010,
sedihnye terpaksa meninggalkan mu oh 2010 :(
sedih sedih sedih !!!
f*** kau hafiez nak sedih2 pulak dekat blog nie,
macam bapok tahu tak,
so you guys dah ade azam for 2011 tak?
mesty adakan, meh lah cerita kat sini sikit,
ape? nak hafiez cerita dulu,
eh mane boleh, die lah cerita dulu,
yelah yelah hafiez cerita dulu,
first hafiez mmg tak buat list azam 2011 lagi,
second tengah sibuk sikit nak siapkan my vid for new year,
haha f*** video new year, mengarut je kau nie hafiez.
buat lawak dekat blog nie pulak, bak kata pepatah,
nak melawak bukannya dekat blog tapi dekat tandas,
kat tandas pulak, lagi mengarut pepatah kau nie,
eh nie blog hafiez lah, yg aku menyibuk nie apesal,
tau pon dah tu blah lah.
jom kite sambung lagi guys,
third pulak hafiez nak kena prepare barang for school,
next week dah nak masuk dah,
f*** next week dah nak masuk amendanye,
sekolah tinggal lagi 3 hari je,
mengarut je hafiez nie,
woi kan aku dah cakap jgn menyibuk,
blah lah,
yelah yelah.
tak habis2 nak menyibuk je.
so next time hafiez update lagi lah,
hmmmm bye.
wait wait,
okay hmmm so
BYE 2010 HYE 2011 !!!

2 comments:

Izzat Ibrahim said...

hahahahah, split identity, btw, your video yang kau ngn kawan kau tu gempak doh~ Cer try buat HD nanti :B

Muhammad Hafiz said...

haha thanks Mr Izzat, btw HD sedang diusahakan, lagi pon bukannye pro sangat pon sampai nak ade vid berHD nie...haha

Post a Comment